Side 26

Det ble publisert i International Journal of Toxicology, en studie som var støttet av National Institutes of Health i USA, hvor man undersøkte helseplager fra 3 forskjellig typer med kvikksølv, metylkvikksølvklorid – kvikksølvklorid og organisk kvikksølv. Det står bla. i denne studien: Hver form for kvikksølv forårsaket endringer i oppførselen til cellene som kler blodårenes vegger og som kan føre til bla. hjerte og karsykdommer.

Dr. Francis Collins, publiserer 12. april 2018 bla: Gurkans interesse for røde blodceller begynte med studier på pasienter med sigdcellesykdom. Studiene hans utvidet seg senere til å omfatte mange tilstander der formen og funksjonen til røde blodceller kan bli påvirket. De har sett at kvikksølveksponerte røde blodceller ikke bare ser annerledes ut. De blir også mer klissete. De har bevis på at klebrigheten gjør dem mer sannsynlig å feste seg til blodårene, noe som kan hemme blodstrømmen, spesielt i de minste kapillærene.

2 indiske forskere, Lata Rani og A. Kumar skrev om arbeidere som jobbet i en kvikksølvgruve i Slovenia og publiserte funnene i verdens ledende ScienceDirect: Kvikksølv forstyrrer funksjonen til hypofysen, skjoldbruskkjertelen og binyrene selv ved lav eksponering.

Pensjonisten kan bekrefte at alle 3 punktene over lager veldig store helseproblemer, for ingen leger har foreløpig startet med behandling, før julen ringes inn i 2022. Å rengjøre krabbene, for tungmetaller, før krabbene kokes, bør alle gjøre. Denne videoen, burde helsemyndighetene med mange, mange flere tatt hensyn til: How to Clean a Blue Claw Crab.